МАНЕВ: АТМОСФЕРАТА Е ПОЗИТИВНА – ПРОТИВ ТИКВЕШ ЌЕ ГО ДАДЕМЕ МАКСИМУМОТ, КАКО И НА СЕКОЈ НАТПРЕВАР

Најмладиот првотимец сезонава во екипата на Осогово, Јован Манев ја оправда укажаната доверба со одличните игри кои што ги пружа на зелените терени. Младиот 17-годишен...
Read More
Team WD LPTS
1 ФК Беласица 18 4 2 58
2 ФК Брегалница 15 7 2 52
3 ФК Борец 15 5 4 50
4 ФК Кожуф 11 4 9 37
5 ФК Тиквеш 11 1 11 34
6 ФК Плачковица 9 3 13 30
7 ФК Саса 7 4 13 25
8 ФК Осогово 5 4 15 19
9 ФК Победа В. 2 4 17 10
10 ФК Хоризонт Т. 1 0 8 3

Последни Резултати

ГФК ОсоговоVSФК Кожуф
ФК Тиквеш 2 VS 1 ГФК Осогово
ФК Победа В. 3 VS 5 ГФК Осогово
ФК Плачковица 3 VS 2 ГФК Осогово
ГФК Осогово 1 VS 0 ФК САСА