ГФК Осогово

Биди наш фан на Инстаграм погоди и освој Осогово маичка!!

Тимот на ГФК Осогово се обидува да допре до сите вистински фанови на клубот и со таа цел ги оддржува секојдневно информативните и социјални портали кои што работат во функција на ГФК Осогово.

Новото изненадување за вас е во нашиот Инстаграм Профил

Следете не, лајкувајте ги нашите објави и пишувајте коментари! Под најновата објава ние ќе бараме да го погодите точниот резултат од следниот натпревар на ГФК Осогово против ФК Тиквеш кој се игра во Кавадарци! а најпрецизните и најточните наши фанови ќе ги наградиме со брендирана осогово маичка со новото лого на клубот!

клик тука!

 

Leave a Reply