ГФК Осогово

“О МАГАЗИН“ НАДВОР ОД КЛУБОТ ЗА ЗАБАВА ВО ФУДБАЛОТ

Забава во фудбал е мотото на нашата нова рубрика “О МАГАЗИН“ каде што на идеја дојдовме да споделуваме забавни и едукативни содржини кои не се во склоп со внатрешните политики и случувања во клубот, но се индиректно поврзани со спортот и фудбалот во светот и кај нас.  Па така нашиот фудбалски “Сезнајко“ тим е задолжен дневно да ве известува и анимира со интересни стории и случувања.

О Магазин не е само дел од нашиот клуб, туку дел од спортската и фудбалска култура и начин на живеење. Информативен и едукативен материјал и забава со интересна содржина, совети, прашања и одговори, истражувања и анализи.

Нашето издание е Онлајн и достапно за сите. Магазинот стапува на сила веднаш! Ние ќе пишуваме а вие следете не, читајте и поддржете не со некој предлог во инбокс.

 

Leave a Reply