О Магазин

СО ЧЕТВРТИОТ Е ПОЈАКО

Пред официјално големите тимови да го претстават својот дрес пред јавноста, постои една мала еуфорија. Сите големи тимови обично добиваат 3 различни дресови од добавувачот. ...
Read More