ГФК Осогово

ПОЗАДИНА ЗА СМАРТФОН И ДЕСКТОП

Медиа тимот на ГФК Осогово за нашите фанови креираше специјална позадина со стандардните 11 натпреварувачи од оваа полусезона.

Соодветни се димензии за вашите десктопи и смартфони. Во иднина редовно ќе објавуваме нови содржини со слична тематика а вие редовно поддржувајте не на нашите натпревари и следете ги нашите социјални медиуми.

Десктоп верзија

(клик на сликата за оригинална големина)

 

 

Смартфон верзија

(клик на сликата за оригинална големина)

 

Leave a Reply