ГФК Осогово

ПОЗНАТ РАСПОРЕДОТ НА НАТПРЕВАРИ ЗА МЛАДИНСКИТЕ КАТЕГОРИИ

Предстојната сезона екипата на ГФК Осогово во младинските лиги на ФФМ ќе се натпреварува во две категории. Нашиот подмладок ќе земе учество во Регионалната Југоисточна Лига за Петлиња родени 2004 година како и во Регионалната Југоисточна Лига за Помлади Петлиња родени 2005 година.

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ ЗА  Регионалната Југоисточна Лига за Петлиња родени 2004:

 1. коло: Академија Пандев – ОСОГОВО
 2. коло: ОСОГОВО – Академија Нацев
 3. коло: Беласица – ОСОГОВО
 4. коло: ОСОГОВО – Кожуф
 5. коло: Брегалница 2008 – ОСОГОВО
 6. коло: ОСОГОВО – Осогово Крива Паланка
 7. коло: Фудбал Старс – ОСОГОВО
 8. коло: ОСОГОВО – слободен
 9. коло: Гемиџи – ОСОГОВО

РАСПОРЕД НА НАТПРЕВАРИТЕ ЗА  Регионалната Југоисточна Лига за ПОМЛАДИ Петлиња родени 2005:

 1. коло: Академија Пандев – ОСОГОВО
 2. коло: ОСОГОВО – Академија Нацев
 3. коло: Беласица – ОСОГОВО
 4. коло: ОСОГОВО – Кожуф
 5. коло: Брегалница 2008 – ОСОГОВО
 6. коло: ОСОГОВО – Академија Постолов
 7. коло: Фудбал Старс – ОСОГОВО
 8. коло: ОСОГОВО – Мал Ајакс
 9. коло: Гемиџи – ОСОГОВО

Новата сезона започнува на 25/26. август кога се закажани дуелите од првото коло.

Leave a Reply