Соопштенија

ФУДБАЛОТ НЕ Е САМО ИГРА! ОСОГОВО СЕ ОБЕДИНУВА СО УШТЕ 77 КЛУБОВИ ОД СВЕТОТ ЗА ИНТЕРНАЦИОНАЛНИОТ ДЕН НА ИСЧЕЗНАТИ ДЕЦА

Нашиот клуб на покана на нашите пријатели АС РОМА ги здружува силите со уште 77 фудбалски клубови од 5 континенти во светот за „Интернационалниот ден...
Read More