ГФК Осогово

ТРЕТО ТРИО ЗАСИЛУВАЊА ЗА ГФК ОСОГОВО

Кон „жолто-синиот“ табор пристапија уште три нови засилувања, па така цифрата на нови засилувањеа се искачи на бројката девет.
Нови играчи на ГФК Осогово се Драган Паунов, Павле Петров и Божидар Ангеловски.
Паунов (27 години) доаѓа од редовите на Каменица Саса и е фудбалер од офанзивниот дел од теренот. Тој е дел од младинската генерација на ГФК Осогово каде и што претходно играше во сениорската категорија.
Петров(22 години) е фудбалер кој во првиот дел од сезоната настапуваше во Вардар Неготино, а игра на крилните позиции од теренот.
Ангеловски (19 години) е дете на Работнички од каде и што доаѓа во Кочани. Станува збор за играч од нападот

Leave a Reply