ФАН ШОП

 

Фан Шопот на Осогово пушти во продажба ограничена серија на поло сини маички со логото на ФК Осогово за нашите фанови!

Маичките се со цена од 500 денари, и 600 денари пакет: маичка + сезонски билет.

Доколку сакате можете да резервирате маичка. Ве молиме за резервација пишете ни на fcosogovo@gmail.com со текст: МАИЧКА или МАИЧКА ПАКЕТ, величина M L XL XXL, вашето Име, Презиме и телефонски број. И очекувајте потврда од нашиот тим.

Резервираните маички може да ги платите и подигнете на стадионот Никола Мантов, секој работен ден од 10:00 -16:00  Часот.

Количините се со ограничен број