ГФК Осогово

ФОТО: ОД УТРОВО ОСОГОВЦИ ГИ БИЛДААТ МУСКУЛИТЕ ВО ТЕРЕТАНА

Екипат на ГФК Осогово под буднаото око на стручниот штаб веќе десетина дена напорно се подготвува за почетокот на Втората лига Исток.

Во првата фаза се работи за физичката подготовка, поточно се минуваат оние суви тренинзи кои не се многу омилени кај фудбалерите поради нивната тежина, но секако се многу важни и мора да се извршат.

Од денес, според однапред подготвена програма од нашиот кондиционен тренер Богдановски, се започна со работа во теретана.

Утрово во две групи, фудбалерите работеа во теретаната „powerhousegumkocan“.

Leave a Reply