Player Profile

Илија Зероски

77 одбрана

Nationality :Македонија
Date Of Birth :07.03.1994 Прилеп
Height :186
Weight :84

Претходни клубови: Големо Коњари,  Напредок Крушани, 11. Октомври, Победа Прилеп