ФК Брегалница Д.VSГФК Осогово
26 Мај 2019 - 16:30Делчево (Градски стадион)

КОЧАНИ И СТАДИОНОТ „НИКОЛА МАНТОВ“ ЈА ДОБИЈА ЧЕСТА ДА БИДАT ДОМАЌИНИ НА КУП ФИНАЛЕТО ЗА ЖЕНИ

Со одлука  денес на Управниот одбор на ФФМ, градот Кочани и стадионот „Никола Мантов“ ја добија довербата за организација на овогодинешното финале од Купот на...
Read More
Team WD LPTS
1 ГФК Осогово 17 2 4 53
2 ФК Овче Поле 13 5 5 44
3 ФК Рудар 9 1 13 28
4 ФК Брегалница 7 6 8 27
5 ФК Малеш 6 3 14 21
6 ФК Работник 6 1 11 19
7 ФК Слога 1934 6 1 15 19
8 ФК Кежовица 5 3 3 18

Последни Резултати

ФК Брегалница Д.VSГФК Осогово
ГФК ОсоговоVSФК Работник
ФК Малеш 1 VS 3 ГФК Осогово
ФК Овче Поле 1 VS 1 ГФК Осогово
ГФК Осогово 2 VS 3 ФК Рудар